Archivo de Diciembre de 2009

Tòpic, pero em surt de dintre.

Miércoles, 30 de Diciembre de 2009

Demano i clamo per la PAU !!!
Que cada moment del 2010, sigui millor, de lo millor que em deixat del 2009
¡SALUT!

Inédit?, al menys extrany.

Domingo, 27 de Diciembre de 2009

Axò solament es important per mi, pero aquest blog em permet fer-ho coneixedor a qui entri i tingui curiositat per saber d’anecdoraris de la vida.
Resulta que el proper dia 4 de Gener de 2010 tindrá lloc un esdeveniment curiòs; resulta que després de tres anys i mitg de lapsus, em reincorporo al meu lloc de treball, lapsus que incorpora dos acomiadaments declarats nuls en els Tribunals, i un trasllat (movilitat geogràfica) de 200 Km., peró, i ara ve el més important, resulta que jo treballador, li tinc ficada una querella i acceptada pel Sr. Jutge, al Director General de la empresa. La questió es faixuda, ara verem com es comporten amb el meu incorporament els que manen, si volen pau, o pel contrari, començarem un reguitzell de pleits, un darrera l’altre (com ells fan els acomiadaments), per la meva part solament he de ficar-me a escriure, ells a buscar advocat.

Identitats

Lunes, 21 de Diciembre de 2009

Resulta que a un il·luminat directiu de la F.C.F., se li acud dir:’si no plenem el camp pel partit Catalunya-Argentina, ens euriem de fer mirar lo de ser un païs’.
I un altre, i aquest de allende el pirineus ens diu: ‘es una vergüenza el público ante esta cosa del partido’.
Pareix que ens estem tornant tots bojos, ara resulta que una reunió pacífica de multimil·lionaris pegant chuts a una pilota, es la reafirmació, segons anem o no a veureu in situ, de que volem o no un païs lliure e independent. No serà que per culpa d’aquests subjectes, els de allende l’Ebre ens prenen per capçots, ajudats per algún Tardá situat al Parlamento de la Nación?
La pera vamos, no millor la repera…….

qui som?

Domingo, 20 de Diciembre de 2009

Solament observant les pàgines de societat dels diaris i revistes, pareix que tots estem embabocats amb el dirigisme en que ens martilleigen el cap per admirar la vulgaritat, mimba de valors, exaltació de les anormalitats elevades a la categoria de normals, i admiració de tot el que se sustente en el que diuen tres o quatre “personatges” que tenen l’exclusiva dels altaveus que atorga la finestra popular d’entreteniment com es la TV. Si en els temps del monopoli del mitjá, algù o alguns s’aguessin adonat de la força de la seva influéncia en les persones, penso molt particularment que avui un percentatge molt important de ciutadans seriem “bobos” o “robots” sense cap mena de dubte.
Jo per molt d’enfasi que fiquin en ferme creure la seva majoritária audiéncia i seguidors, em nego a pensar-ho, crec que solament son fruït com qual gelatina cobreix el plat de caldo, i que en el moment que li fiques la cullera es disipa i queda solament el que te que ser, “el caldo” sense disfrassos.
Estebans, Vázques, Gonsales, Marchantes, Heredies, etc……. (joer k tropa)