Archivo de Marzo de 2011

On anem?

Domingo, 27 de Marzo de 2011

Si tenia algun dubte, avui se m’ha esvaït veient la portada del diari que tinc per costum comprar i que es corresponia amb la majoria de la premsa generalista del país. Em refereixo a la “foto” de ali-baba (ZP) i els 40, si diuen que en son exactament quaranta ll…. es diuen els més grans empresaris del territori espanyol, els he vist també als TNs, i la veritat fins i tot he tingut por, por de que en el territori que visc, els que manen de veritat no son els que democràticament votem, solament, repeteixo, calia veure els TNs, el que es diu cap del govern, solament capotejava i assentia el que li indicaven els Srs. Dels calers, i per rematar-ho la declaració del resum de la reunió; li pregunten al president de (se suposa que Espanya): com es que no heu invitat als petits i mitjans empresaris que son (segons es diu) els que donen més del 70% de empleats al territori, i el Sr. President respon: doncs perquè els que donen més feina i poden tirar el país endavant son els que he cridat a la reunió, o sigui els banquers del regne. Té pebrots la cosa, i no solament això, si no que aquests que son els principals culpables, si sense dubte, els principals culpables de la fallida econòmica que ens trobem, els mateixos que han rebut dels diners de tots una injecció de €uros perquè no fessin fallida, els que estan jugant amb el futur (segons reconeix el Sr. President) de tot un país, i que fins i tot s’arroguen el poder “indicar” que té que fer el Sr. President, com es NO avançar eleccions i seguir els seus dictats, son els que manen al territori espanyol sense haver estat escollits pels votants com tota democràcia que s’apreciï té que ser. Simplement escandalós.

I jo li dic al Sr. President: ZP, si en algo et queda dignitat de polític per aguantar sense anticipar eleccions, de les que per altre costat jo en tinc molta por perquè crec que anirem de les brases directament al foc; en podries fer un servei molt gran als teus conciutadans, donat que tu, si no hi ha un miracle no pots repetir de president, que això es quasi impossible, tens la possibilitat de ficar els punts a sobre les is a tots aquests “pàjaros” que viuen de la NOSTRA societat, i fer-los entendre que no tot si val si volen estar entre nosaltres, que hi ha unes regles que venen de la natura, i que tindrien que ser irrenunciables, com son les de la solidaritat amb els teus propers. Has pensat en nacionalitzar alguns d’aquests bancs i caixes que estan en fallida tècnica, i que no poden aixecar el cap mai en la vida si no els “injecteu” diners de tots nosaltres, diners del poble.

Lo de molts polítics es directament de presó, com es pot permetre el disbarat de Castelló, com es pot permetre la despesa tant brutal en un aeroport perquè el facin servir les gavines i altres ocells, qui es? el culpable de que aquest individuo de ulleres fosques, que recorda personatges sinistres de altres èpoques, al que anomenen Fabra tingui al seu abast el poder desbaratar tants diners públics. Ens estem tornant bojos.

Japó, la natura els ha fet molt de mal a aquest poble, aunque ajudada també per la mà de l’home i els seus despropòsits en busca de multiplicar els diners sense mirar lo que irònicament en diuen “danys colaterals”. El meu més sentit condol a quest poble tant abnegat plè de bona gent.

Cas apart pels països que busquen altres destins pel camí complicat, fosc i desbaratat de la guerra, aunque es pugui entendre que no tenen altre camí. Sort germans.

Esperem que el mon se calmi i arribi un poc de pau i tranquil·litat, la humanitat ho necessita, la globalització ens destruirà si no li fiquen i/o fiquem fre, no es necessari el dinar dues vegades, ni menjar caviar amb cullera (per cert a mi em dona oixos), en resum ja s’entén.

Salut.