Archivo de Mayo de 2011

Si no anem en compte…………………..

Sábado, 28 de Mayo de 2011

Per començar vull dir l’orgullós que em sento de pertànyer a una societat que té uns joves i no tant joves capaços de iniciar una revolta silenciosa i pacífica com la que estan duent a terme a les principals capitals del país, demanant als polítics un canvi, si mes no, unes renovades maneres de fer política i que s’apropin al poble, no solament quant demanen vots, si no en aquests moments en que les estem passant canutes econòmicament i per motius totalment aliens a cap manera de fer o actuar nostra, si no, degut al plaenterisme i connivència dels polítics en vers els poderosos, que no son altres que els banquers i adinerats, en forma entenedora, dels que viuen i especulen solament amb els diners.

He parat de escriure per dinar, i veure de passada el TD de mig dia (27/05/2011), en acabar de veure les imatges de la càrrega policial als acampats a la Plaça Catalunya, m’han vingut al cap imatges de “il·lustres Srs.”: Alierta, Mario Conde, Botín, Millet, Montull, González, Fainé, ZP, Cascos, Camps, Mata, Aznar, Montilla, Fabra, Pajín, Anglada, Pedro J., Fraga, Acebes, Bono, Mayor Oreja, Pizarro, Urdaci, C. Dávila, Guerra, etc. etc. etc. etc. i tants, i tants, i tants, “legals” que com a mínim son paràsits interessats, si no es que n’han fet alguna de grossa en contra de la societat indefensa, i viuen com volen, i el poder, en un clar abús del que el filòsof va nomenar com la força del Leviatan, es passa dos pobles amb les porres, però el Leviatan son ni mes ni menys que persones amb poder executores.

Ha!, per fi han mort a Bin Laden i han enxampat al genocida Ratko Mladic

No em dona per escriure res mes, es podria dir de Lorca i altres desgràcies, però, solament en ficar el símbol adient, segons el meu criteri, i advertir que si no anem en compte prendrem mal. Quant Franco dèiem que ens donava futbol per distreure’ns; ara es diu eurocopa?

Salut.