Archivo de Julio de 2011

Seguim igual

Jueves, 28 de Julio de 2011

No hi ha manera, estem en plena llei de Murphi, estém malament però encara dia a dia anem a pitjor. Estic esperant, com la majoria de mortals que tot millori, l’economia, la societat, treball per tothom, etc. No importa l’ordre, el que val es que “algo” es millori, doncs res de res.

L’economia cada dia pitjor, entre quatre adinerats dominen els calers de tots els estats, i darrera, sense poder decidir anem la resta, i  això que en som majoria, de mortals. Desitjaria de tot cor equivocar-me, però crec que ens espera una tardo molt complicada, quant esperàvem millorar el turisme per donar alè a les butxaques, resulta que per allò que comentava de Murphi, fins i tot el tems s’ha ficat en contra, amb unes temperatures anormalment baixes, que em de fer,…….. resar.

Ja tenim un altra organització a la societat, em refereixo “al indignats”, varen sortir amb molta empenta, però, han quedat fagocitats com si d’un altre col·lectiu de la societat es tractàra, les seves renovadores idees, han quedat esvaïdes, sense llum ni so, de quant en quant sortiran als TN, no pel que proclamen i reclamen, si no per destrosses en mobiliari públic i enfrontaments amb les “forces de seguretat” que en diuen, i així poc a poc els aniran minant i fent desaparèixer quedant els residuals, ja se sap “a l’estiu, tota cuca viu”, l’hivern serà altra cosa.

Deixem de sofrir per accions de la natura, i de sobte, la natura crea un monstre entre nosaltres que no ens adonem, i el dia que surt fa unes destrosses que ens deixen colpits, des-ubicats, fora de lloc i sense reacció racional que comentar al respecte, em refereixo al monstre humà de Noruega, no es digne de que se li fiqui un nom, no estic per la pena capital, però, el primer que faria amb un subjecte com aquest, es treure-li la identificació dels humans, i li ficaria per identificar-lo un nombre com per exemple: cosa-0012. Deuríem de tenir molt en compte amb les lleis que ens donem, creu algú que aquest subjecte amb 21 anys de presó pot sortir reciclat?, el que penso jo, es lo que crec que ell pensarà, i es que tindrà una segona oportunitat per fer-ne un altra de més grossa. Tribunals, Polítics ULL!!!

Pel demès tot igual, restriccions, sentencies de presó a ínclits “poderosos” econòmics com n’és el Nuñez i Navarro (pare i fill, 6 anys de presó) que no compliran. TV5 segueix amb els disbarats de la societat que en diuen rosa. Els monarques a Mallorca que fa calor i hi ha iots gratis, i els polítics preparant les vacances.  ZP segueix enrocat a la cadira perquè, diu que abans de marxar vol aprovar un AVE de Matalascanyes a Villaconejos pels empresaris del meló. Els d’ERC han encès la metxa per fer rebentar el partit no saben si ni han de ser un o vint-i-un a manar. Camps es declara innocent absolut, i a l’aeroport de Castelló encara no ha arribat cap avió. Seguim patint les famílies per arribar a fi de mes. Als programes d’esport desprès d’anunciar un fitxatge milionari, tot seguit, passen un reportatge de Somàlia amb nens, mares i avis en el que solament se’ls veu pell i os; i no passa res, esperem un altre sunami o la malifeta d’alguna alimanya humana……….

Comença l’agost, comencen les vacances i no dona per més.

Salut.

PD: I de Millet i Montull, que se’n sap?