Archivo de Febrero de 2012

Els enemics. Jo també soc enemic!

Jueves, 23 de Febrero de 2012

S’ha de ser mal nascut, retorçut de cervell e inútil social, no ja per exercir de “policeman” amb uniforme i pistola al cinturó, com els “machos”, i ajudats d’una porra dissenyada per fer el màxim de dolor possible, però, sense deixar senyal; si estesin en un mon aïllats encara, però, que aquests subjectes hagin passat unes teòriques oposicions i formació en la nostra societat per sortir al carrer a “zumbar” d’hosties a tort i dret, siguin xavals de 15 anys, o persones que passegen pel carrer, grans, mitjans, petits, i no solament això, si no que quant els veus per la TV, se’ls veu gaudir donat canya amb la porra; i a sobre, el seu cap valencià, els arenga amb cops de puny sobre la taula, titllant a tot el que no porta uniforme d’enemic, ni mes ni menys. Jo solament puc pensar que aquests treballadors/es de la repressió estan sortint-se de mare, als que els formen se’ls anat la mà, i els ha deixat quasi com “autòmats” que únicament responen amb hostilitat als estímuls, no li trobo cap més explicació lògica. Es que aquests tipus no tenen pares, germans o fills fora “del cuerpo”?, els que en tinguin encara estan pitjor; quins fills es pot esperar que engendren aquests personatges?. Acabarem com a Síria, ínclits periodistes del règim?,  perquè lo mès increible es la doctrina de Intereconomia, Libertad Digital, La Razòn, etc. solament els queda que allargar la mà dreta quasi en paral·lel al terra i cantar-li al sol. Qui m’ho havia de dir que hi tornariem a ser al segle XXI

Podem tenir crisis, podem estar malament econòmicament, però el que no pot fer cap governant es empitjorar-nos la estança tant breu per esta vida, com en ells no els va el tema (solament cal veure la cara de la Cospedal donant consignes de dogma) doncs ha aguantar poble, aguantar i callar. I així ens va.

Allà quant estudiava, no fa tant temps d’això, en la filosofia del Dret, vaig sentir un nom raro (que diria un bon amic), aquest nom fou “el Leviatàn”, vaig estudiar amb un poc de recança el que significava, i en un primer moment fins i tot ho trobava correcte, però, esta filosofia (dita d’esquerres) però, en la pràctica absolutament d’extrema dreta, es el que subtilment estem patint, ve a dir (esta filosofia) que: tots els components de la societat, estem disposats en ares de una millor seguretat, a cedir part de la nostra llibertat en favor del “Leviatàn” (govern, estat, etc.) perquè ens protegeixi, lo que a la pràctica es el que ens està passant, que no som ni autònoms per intentar guanyar-nos la vida treballant, doncs el que em de menjar, gaudir i manipular, es única i solament el que els mandamassos dels diners volen que fem, i si ens passem doncs acomiadament, atur, desnonaments, etc. i et diuen amb sorna: “es lo que hay”.

Es al·lucinant el que es pot fer des de la hipocresia més gran que pugui existir, ara resulta que “el govern” (dìgase Rajoy i Cia.) proposen  a Bancs i Caixes, als que els han inflat d’€uros dels nostres estalvis com a païs fins a rebentar, que: per favor tinguin cura dels més desfavorits a l’hora de desnonament de pisos, que en compte de donar-los quatre patades per fer-los fora del pis, que solament els en donin dos, i si s’assabenten que passat demà farà més bon temps doncs que esperin un parell de dies abans del desnonament, i si no hi ha mès remei que se’n vagin baix un pont a viure, que el piset el tancarem i el ficarem al compte de “activos del banco”. Però això si, per retallar sous adquirits, i beneficis socials com sanitat, ensenyança etc. es fot un reial decret llei, i a passar tots per l’aro. Demencial, denigrant.

I ara tot i molt d’Urdangarin, i dale Urdangarin i més Urdangarin, i jo em pregunto?:

I de Millet i Montull? què se’n sap?

Salut.