Archivo de Octubre de 2014

IN o DEPENDENCIA….?

Viernes, 31 de Octubre de 2014

Menys mal que tinc una publicitat minsa d’aquest bloc, perquè lo que ara vaig a dir seria un dels inicis com de tants i tants problemes m’ha portat el ser clar en explicar les coses i situacions viscudes, per desgràcia no tinc el ressò de la histriònica Rahola, m’explico. La reflexió d’avui ve donada pel que he vist i m’ha fet donar-me compte aquest matí de on ens han ficat i com volen “ressituar-se” els de la “casta” que es diu ara.

Quant he sortit de casa ha tingut que fer una parada perquè un camió estava carregant la brossa dels contenidors del meu barri, com l’espera fou per uns minuts, de sobte, m’he adonat de les marques i logotips que portava, FCC o sigui pertanyia a l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas una multinacional madrilenya, quant ha acabat ens ha fet lloc i hem tornat a la circulació normal però, a 500 mt. Un altre camió carregant brossa, esta vegada eren les rames dels arbres que ja han començat a podar quasi sense temps d’acabar de passar l’estiu, abans la poda sempre començava després de les festes nadalenques, ara prompte començaran al setembre ja veureu, a lo que anava, aquest segon camió pertanyia a un altra empresa Ferrovial un altra multinacional madrilenya, i coy m’he ficat a pensar.

Resulta que ens em de fer independents, que de lo nostre i la nostra capacitat podrem viure i millor, però hi ara?, què em fet amb lo nostre?, malbaratar-ho no?, els negocis fixes, clars i bons els donem als del “palco del Bernabeu” i nosaltres què?. Una qüestió que no se n’ha fet ressò i es molt indicativa de les entranyes dels suposats polítics sencers d’ètica fou que, resulta de les investigacions dels fills de Pujol que un d’ells tenia negocis molt estrets amb un gendre de Zaplana, el dels vestits regalats del PP valencià, es vergonyós i poc ja que afegir al assumpte. Ara penso i veig molt clar lo il·lús i estúpid que he estat durant 20 anys a l’empresa on vaig treballar i ara desapareguda com era la Quinta de Salut l’Aliança, pensava que seria capaç denunciant malifetes que la podria salvar, així ha anat, va venir a “liquidar-la” allà pel Desembre de 2011 un Sr. Amb totes les armes de poder polítiques al darrera i la resolució fou amb la publicació al DOC d’aquesta per part del Departament d’Economia i Coneixement del Sr. Mas-Colell i que diu:

RESOLUCIÓ ECO/429/2014, de 24 de febrer, per la qual es dóna publicitat a la part dispositiva de la Resolució de 3 de desembre de 2013, per la qual es declara l’extinció de la Quinta de Salut l’Aliança, Mutualitat de Previsió Social a Quota Fixa i Variable, i la cancel·lació del full que la dita Entitat té obert al Registre de mutualitats de previsió social de Catalunya.

O sigui un certificat oficial de defunció de una gran Institució catalana de més de 100 anys dedicada a la Salut dels catalans i que, aquests que avui dia ens han ficat amb tot l’enrenou de ja no se què, amb actes i fets han espoliat la NOSTA TERRA.

La meva conclusió es que ho tenim molt fotut, i ja ho he manifestat altres vegades, els d’allà son dolents i lerdos de mena però, es que els d’aquí son igual o pitjors. I que no burxen perquè començarem a treure documents amb segell del jutjat i ni sé el perquè ni la raó de què estan en l’oblit més absolut.

Llavors que es millor pel poble, a independència o la dependència?. Lo que es clar que per solucionar problemes greus al camp utilitzen “gramuxone”, i si no es fa el mateix amb tot el poder polític i es renova TOTALMENT no en sortirem mai, seguiran desnonant, estafant, robant i exprimint-nos, ells tenen i ja ho diuen molt bé les lleis emparades per les armes dels cossos policials i fins i tot l’exercit, nosaltres solament les mans per treballar i la veu per cridar, esperem que no cridem de dolor.

Salut.