SINDICALISTES ? de què….

Els representants sindicals de una empresa amb més d’un parell de milers treballadors  manifesten públicament i en assemblea de treballadors, com a que:

Prefereixen la venda de la part més important d’actius de l’empresa, a una empresa de capitalistes amb finalitat estrictament especulativa, sabent i reafirmant-se en la necessitat d’una “neteja” important de treballadors, para que, diuen textualment: “els que quedem” (a ells lògicament com a sindicalistes no els toca l’ERE) estiguem uns anys tranquils i amb treball.

Es molt fort que, persones que es diuen i s’arroguen la qualitat de “sindicalistes” que tindrien que defensar ABSOLUTAMENT A TOTS els llocs de treball de les empreses, estiguin sols i únicament per privilegiats e interessos personals. Però quin tipus de personatges son aquests!!!! Sindicalistes Indecents es poc.

I les lleis que estos “poderosos sindicats” ajuden a crear, els fan arrogar-se, ni que sigui per un miserable vot, com a representants de TOTS els treballadors, vulguin o no. Però si el problema el té el treballador de forma i manera individual, que NO es preocupi de anar en la seva busca per ajut, que, NI ESTARAN PER ELL, NI L’AJUDARAN I QUE NO ESPERI NI UN TRIST MOVIMENT PER PART DEL SINDICAT. Jo ho puc dir alt i fort, amb perfecte coneixement de causa.

Parlo clarament i sense embuts dels “sindicalistes” pertanyents a CC.OO. de l’Aliança.

Salut.

4 comentarios sobre “SINDICALISTES ? de què….”

 1. Pedro dijo:

  Com ho veus aixf2 de donar una altre oportunitat? Quan ets me9s gran i tens ne9ts, crec que deus veure la vida dineerft. Deus tenir por a quedar-te sol i els ne9ts et donen vida per seguir endavant. Sempre he dit que un nen es alegria. Potser es ara, quan aquell pare que va errar amb el seu fill, pot aportar molt me9s qualsevol altre al fill del seu fill.

 2. Ethelyn Kellett dijo:

  Good posting and straight to your level. I don’t know if that is seriously the top place to inquire but do you of us have any ideas on exactly where to get some specialized writers? Thanks in advance :)

 3. JoshBCordero dijo:

  I enjoy the helpful information you provide in your articles.
  I will bookmark your blog and view again here frequently.
  I’m quite sure I will learn a lot of new stuff right here!

  Better of luck for the upcoming!

  Also visit my site … JoshBCordero

 4. StarrADurhan dijo:

  Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks, However I am undergoing complications with your RSS.

  I don’t know the reason why I cannot join it. Can there
  be anybody having exactly the same RSS issues?
  Anybody who knows the solution are you able to kindly respond?
  Thanx!!

  my blog post; StarrADurhan

Deje un comentario