Està clar, oi?

Les ha quedado claro ¿no?.

Per moltes punyetes de brodat a mà, tìtols universitaris, oposicions, nomenaments, etc. etc. que tinguin, NO poden 8 ò 10 persones que tenen com a lloc de treball un edifici amb el nomenament de “Tribunal Constitucional”, obviar i passar-se pel forro (de sus cojones, que diuen en castìs), la voluntat de  QUASI TOT UN POBLE, el nostre, el meu, CATALUNYA. La manifestaciò d’avui ho ha deixat molt clar.

Les lleis estàn fetes per majories, i tenen que tenir molt en compte quant es fan les singularitats i diferències, pel contrari no son justes; el cafè per tots, ja tè massa justificacions de que ni es bò, ni es just; em podrien dir amb un mìnim de coherència que tenim en comù (cultural i socialment parlant), un Sr. de Cuenca i jo com a català d’arrel que soc?, al meu modest modus de pensar i entendre crec que, res, res, res i res de res.

La diferència principal i bàsica, es que a mi tan se me’n fot el que faci, s’obligui i es mogui socialment qualsevol de les diverses societats diferenciades d’Espanya, em fa exactament que lo que passi amb un cantò francès, a un lander alemany o a quansevol altre lloc d’Europa. El que heuriem de fer es mirar de colaborar i no ficar-nos uns amb els altres, com diuen ells ”a joder la marrana”; perque llavors els intrussos que utilitzant micròfons i Tv, desde el centre central de les espanyes ens volen donar “classes magistrals”, es converteixen en marranos ells.

Ara mès que mai: VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!!!

Salut.

2 comentarios sobre “Està clar, oi?”

 1. KurtisGArras dijo:

  Hi there i am kavin, its my first occasion to commenting
  anyplace, when i read this post i thought
  i could also create comment due to this sensible piece of writing.

  my webpage; KurtisGArras

 2. superbeets dijo:

  Hello i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this piece of writing i thought i could also make comment due to this good article.|

Deje un comentario