Inédit?, al menys extrany.

Axò solament es important per mi, pero aquest blog em permet fer-ho coneixedor a qui entri i tingui curiositat per saber d’anecdoraris de la vida.
Resulta que el proper dia 4 de Gener de 2010 tindrá lloc un esdeveniment curiòs; resulta que després de tres anys i mitg de lapsus, em reincorporo al meu lloc de treball, lapsus que incorpora dos acomiadaments declarats nuls en els Tribunals, i un trasllat (movilitat geogràfica) de 200 Km., peró, i ara ve el més important, resulta que jo treballador, li tinc ficada una querella i acceptada pel Sr. Jutge, al Director General de la empresa. La questió es faixuda, ara verem com es comporten amb el meu incorporament els que manen, si volen pau, o pel contrari, començarem un reguitzell de pleits, un darrera l’altre (com ells fan els acomiadaments), per la meva part solament he de ficar-me a escriure, ells a buscar advocat.

Los comentarios están cerrados