Abús de posició o revenja?

No es que un sigui i/o hagi demostrat incompetència, lo pitjor es que quant està deslegitimat per prendre alguna decisió que atany a tercers que els pot perjudicar en la seva vida, no tinguin el mes mínim dubte d’aprofitar el lloc on es troben per fer lo que no deuen de fer, o sigui prendre decisions.

Em refereixo als “defenestrats” a dia d’avui, Consellers de la Generalitat i mes concretament a la Sra. de Salut i el Sr. de Finances que (Geli i Castells), que a dos dies passades les eleccions al Parlament o sigui, a 30 de novembre de 2010 i, vistos els resultats en que han estat “fulminats” per la voluntat del poble, del poder polític, utilitzen el que els queda d’aquest “poder” i aprofitant el buit, s’arroguen signatures de documents total i absolutament deslegitimats. Un exemple que em toca de prop es el assumpte l’Aliança.

M’explique, que diuen allende l’Ebre:

No n’és cap novetat dels problemes de esta Institució per aguantar els moments econòmics actuals, i si li afegim la desgraciada i nefasta gestió dels actuals dirigents, l’engravament es mes gran. Doncs bé, amb una exhibició del despropòsit mes gran, resulta que els actuals dirigents que estan (segons es diu als documents) per gestionar esta empresa, davant de la seva incapacitat per dur-ho a bon terme, no se’ls acut altra cosa que alienar el gruix del negoci mes important de la Institució com es l’Hospital Universitari del Sagrat Cor, i es venen, ni mes ni menys que “la gestió”, o sigui la proba mes evident de la seva incapacitat, “jo no en se, però t’ho venc a tu”, a canvi, t’ho dono miserablement per 30 anys, quasi mitja vida de una persona, que a lo que es diu en moneda constant, amb les corresponents depreciacions, el m’ondo econòmic que han pactat, en 30 anys, segons un apreciat economista amic meu, es un autèntic regal; única i bàsicament prenent com a tipus de negoci, (sanitat i pompes fúnebres), no hi ha crisis, sempre ens mancarà i cada vegada mes atenció per la salut i sense el mes mínim dubte ens morirem; o sigui dos negocis al alça.

La qüestió es que per portar-ho a terme i que no tinguin problemes legals amb els papers, les conselleries de Salut i Finances, tenen que emetre el seu “vis i plau”, i que per lo que han manifestat, emetran el mateix sense dubtar, en breus dies.

Tot es podria considerar normal, però hi ha unes quantes consideracions a tenir en compte i que fan que aquest acord-muntatge estigui viciat i mancat de legitimitat.

Perquè? Doncs ficant en clar unes quantes evidencies objectives, no deixa el mes mínim dubte. Y son:

  1. Desprès de llargues i complicades negociacions, estes, es concreten el divendres per la tarda abans del dia de reflexió de les eleccions al Parlament de Catalunya. Amb impossibilitat de resposta política pública.
  2. Els dirigents que han negociat per part de la Institució, son personatges amb una caducitat legal clara, que acaba el 28 de Gener de 2011, es a dir en menys de 60 dies.
  3. El que compra la gestió (Capio), es una empresa de capital absolutament especulatiu, que entra en clara contradicció, amb els postulats mutualistes de la Institució des de la seva fundació.
  4. Les conselleries que deuen de donar el “vist i plau”, estan lo que tècnicament es diu “en funcions”, i a sobre, deslegitimades pels resultats electorals, però, s’ho saltaran tot a la torera, fent lo que es diu “una resolució administrativa” que no passa per comissió de Govern. Així eliminen filtres i fiscalitzacions (el que vingui desprès ja s’ho trobarà).
  5. I lo mes greu i fort, hi ha un procediment judicial que atany tant als dirigents de la Institució com a dirigents polítics del departament de Salut, imputats com a presumptes responsables de haver comès delictes de malversació de cabdals públics, falsificació de documents, facturació falsa, etc.

Les preguntes son:

No hi ha prous indicis i dubtes perquè es quedi tot aturat fins l’entrada imminent del nou Govern.

Què els mou a tenir tanta presa i corredisses per tancar lo que en diuen l’acord?.

Es pot permetre que quatre “gestors” desaprensius malbaratin I FRAGMENTIN UNA Institució centenària?

Avui jo no en tinc cap dubte, ho faran. Reflex de l’actual societat del  “pelotasso”.

Salut.