Tornada al mon del treball,…..

Pareix extrany pero després de un paréntesi de 3 anys 5 mesos i 3 dies, que es diu prompte, he tornat a treballar, axò si, a la capital Barcelona, a 200 Km. de on visc i estic arrelat; axí es fa quant es demostra “amor” i bons “auguris” del manant al treballador, ben lluny de les seves arrels i familia, quant més li pugui fotre al cap, millor. Avìs als currants, cuide-us el patrono solament vol enriquir-se i tenir súbdits, sense tenir en compte els mitjans que hagi de fer servir per axó.
De moment de la reentree o retrobada la deixo en lo que en diuen els informátics “stanby”; i espero no tenir que fer-ne detalls.
Pero coy, es bonic tenir on anar a petar el mati i tenir alguna cosa que fer. Tot i que no m’ha faltat la nómina que pot pareixer que sigui el principal, doncs no, lo principal es no sentirse denigrat i sense treball. Jo per axó com advocat, vaig fer un jurament devant la Constitució, pero en tinc un altre que ara publico i surt de l’anonimat dels meus propers, mai, mai, defensaria a un empresari en front un treballador, mai; segurament hi haurá algún que s’ho mereixi, pero el percentatge dels que no s’ho mereixen es massa alt per ficar la meva sensibilitat i dedicació devant de un dubte.
Que els Reis arribin molt carregats amb MOLTA FEINA PELS QUE NO TENEN TREBALL. I joguines a tots, tots, tots els nens.
Salut.

2 comentarios sobre “Tornada al mon del treball,…..”

  1. Khadijah Kanae dijo:

    It’s an amazing paragraph in favor of all the web users; they will get
    benefit from it I am sure.

  2. superbeets review dijo:

    I simply could not go away your website before suggesting that I really enjoyed the usual information a person supply on your guests? Is gonna be again continuously in order to investigate cross-check new posts|

Deje un comentario