Desencìs?

Per reflexionar.
Dintre de totes les vicissituts viscudes, he trobat pel camí molts coneguts i algú inclús ens hem fet un poc amics, de molts llocs de la societat, entre ells els del gremi de periodistes; al respecte i a tenir molt en compte, ells (els periodistes) quasi per unanimitat m’han dit: cuidat dels polìtics, no son de fiar, ja veus les experiéncies que et fan passar…. I jo penso coi, si ells mateixos els defensen i diuen que no tots son iguals; i el cap comença a trontollar-me.
Però, però, però, faig una reflexiò i em fico a pensar amb l’actuació dels periodistes en vers a mi, i, em dono compte que ells….. Deu ni dò, que diem pel Ebre, Deu ni dò.
Solament interessa “el mos del home al gos”, al revés si no es un nadò o un crio res, NO interessa.
La meva prova del 9, es quant un/a periodista que qualificava i tenia particularment, de recolzament o amb més afinitat, i que li professaba molt respecte i creia en la seva equanimitat, referint-se a la meva aparició (que recalco está capada en el millor de les meves declaracions) al CCTV em va dir: “solament vares tractar el teu tema laboral”. Únicament li faltaba afegir ja no m’interesses.
Com solament jo sé l’estadi i situació dels assumptes, quant arribi el repartiment de melindros segú em recordaré de tots els esdeveniments.
Avìs a navegants, en tots els cistells i ha forats.
Salut.

1 comentario sobre “Desencìs?”

  1. Cathleen dijo:

    Hi folks! Noticed a pretty harsh story over at Dave’s about the ELS in Riyadh. Overall I had a good eerepixnce there myself but I can understand how things could go terribly wrong if one isn’t careful. The boss over there is absolutely clear on his motivations money. Anyway, wasn’t a bad way to get my feet in the kingdom have moved on to a much better position since.

Deje un comentario