La Polis -actual-

La tipologia de societat que ens envolta avui dia es de lo més hipòcrita, interessada i absurda dels últims anys. Vull explicar dos exemples, que vistos i analitzats, ens dona un resultat objectiu que et posa si més no, els pèls de punta, i a qui afecta li entra una angoixa de “punyetes”.
En el tema de ‘emmagatzematge de residus, tots els alts responsables polítics interessats en agafar vots fent-se contraris a la decisió del consistori d’Ascó, han esgrimit amb tota la potència possible la frase: “Com poden set persones decidir pel conjunt del territori?”, referint-se als regidors de l’Ajuntament. Doncs bé, o ens ho creiem tot o pleguem. No es pot estar a interessos personals i/o depenent a quants o a qui? afecta.
Ara conto un cas real d’una empresa, amb un Comitè de Treballadors, aquests sorgit dels vots “democràtics”, amb campanya per ser elegits “neta”, normal, coaccions al dèbil, grupuscles informadors, etc… els treballadors d’empreses de més de 100 treballadors coneixem l’assumpte, promocionats i patrocinats pels sindicats de torn. Resultats dels components del Comitè:
1) Quatre gats del “munt” de seguidors per escoltar, veure i callar.
2) Uns dos o tres que tallen el “bacallà”
3) El President, que per no tenir, no té ni el graduat escolar.
4) Un President segon mediador sindical que li proporcionarà treballar menys del 30% dels dies laborals de l’any.
Doncs aquests individus negocien un conveni col•lectiu PER A TOTS ELS TREBALLADORS, en la que més del 70% són de titulació universitària mitja i superior. Resultat, “UN BUNYOL de cuidado” i la reflexió és: això no és criticable i per corregir, de la mateixa manera que critiquen els regidors d’Ascó? Solament falta que surtin els il•luminats dient que no és el mateix. OBJECTIVAMENT, segur, segur que en els propers 50 anys hi haurà més perjudicats per la negociació dels “representants dels treballadors” a l’empresa, que pel magatzem de residus (cas de que es faci) a Ascó.
Ara els treballadors de l’empresa ja estan ficant el crit al cel, però, no els posaran una carxofa a la boca per sortir al TN Vespre. Es la vida. Es la nostra societat que ens mereixem i em escollit. Ara si, ara no.
Salut,

4 comentarios sobre “La Polis -actual-”

 1. Paola dijo:

  La via federalista ara ja esta morta. Sols ens queda el camed de la siiarbnoa i sols podem arribar a partir de la societat civil, sense etiquetes de partits, tothom en el seu camp, a la feina , a les associacions, crear-ne les que facin falta .Cal crear una Unif3 Catalana per les Llibertats Civils i perseguir a les institucions que vulnerin les lleis.

 2. Joslyn Susor dijo:

  Oh my goodness! a tremendous write-up dude. Thanks Nonetheless I’m experiencing challenge with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there any person obtaining equivalent rss difficulty? Any person who is mindful of kindly respond. Thnkx

 3. Belen Stringari dijo:

  Thank you with the auspicious writeup. It the truth is was a amusement accounts it. Glimpse sophisticated to far more additional agreeable from you! By the way in which, how can we communicate?

 4. KerryVZieg dijo:

  Hello just wanted to give you a brief heads up and let you know a few
  of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

  My web blog: KerryVZieg

Deje un comentario