Sr. Sanuy

Em costava trobar un personatge en que me identifiqués pels seus punts de vista de la nostra societat actual, maneres i coincidències en atribuir els desgavells actuals als culpables, i ves per on, l’he trobat el hi ha, i molt curiós tot i que en la seva etapa de tertulià a C.R. en l’època del Basses, m’encantava escoltar-lo, més que res per les seves incommensurables anècdotes i chascarrillos que quedaven soterrats per la falsa solemnitat dels seus companys de tertúlia el de Lleida i el cineasta, ara quant s’ha mostrat ell amb independència, sense ombres degut possiblement a la presentació del seu llibre, que pel contingut es té que mostrar a cos obert, qual cirurgià al quiròfan; el resultat es, al menys pel meu modest entendre, de una qualitat i percentatge de veritat , que de la seva subjectivitat, al estudiar-ho amb una petita profunditat, passa directament a ser objectivitats com catedrals.
Ell que va de tornada, diu que ens en sortirem i sabrem rectificar, doncs es en l’únic que no coincideixo totalment, al menys en el temps, doncs jo que estic en mig d’aquest mon munda, veig complicat el eliminar de la gestió a tant presumptuós incapaç, i bàsicament pel que ja vaig comentar, que son grupuscles que se insaculen en els càrrecs entre ells.
Feta la introducció, nombro al personatge, i es el Sr. Francesc Sanuy, amb una ponderació d’anàlisi del mon actual encomiable, i que ens dona un punt de vista pragmàtic i que de debò fou per millorar-nos i millorar en la nostra tria dels que ens han de manar.

Salut

3 comentarios sobre “Sr. Sanuy”

 1. KittieYNanda dijo:

  Spot on with this write-up, I actually believe that this excellent site
  needs significantly more attention. I’ll more likely be back again to learn through more, thanks for the information!

  My weblog; KittieYNanda

 2. EricYWorthen dijo:

  My programmer is intending to convince me to move to .net from PHP.
  I actually have always disliked the concept due to expenses.

  But he’s tryiong none the less. I’ve been utilizing Movable-type on several websites for roughly annually and am nervous about switching to a different platform.
  I actually have heard really good aspects of blogengine.net.
  What is the way I will transfer my wordpress content into
  it? Any sort of help can be greatly appreciated!

  My page :: EricYWorthen

 3. superbeets dijo:

  whoah this weblog is magnificent i like studying your articles. Keep up the good work! You understand, many people are searching round for this information, you can help them greatly. |

Deje un comentario