qui som?

Solament observant les pàgines de societat dels diaris i revistes, pareix que tots estem embabocats amb el dirigisme en que ens martilleigen el cap per admirar la vulgaritat, mimba de valors, exaltació de les anormalitats elevades a la categoria de normals, i admiració de tot el que se sustente en el que diuen tres o quatre “personatges” que tenen l’exclusiva dels altaveus que atorga la finestra popular d’entreteniment com es la TV. Si en els temps del monopoli del mitjá, algù o alguns s’aguessin adonat de la força de la seva influéncia en les persones, penso molt particularment que avui un percentatge molt important de ciutadans seriem “bobos” o “robots” sense cap mena de dubte.
Jo per molt d’enfasi que fiquin en ferme creure la seva majoritária audiéncia i seguidors, em nego a pensar-ho, crec que solament son fruït com qual gelatina cobreix el plat de caldo, i que en el moment que li fiques la cullera es disipa i queda solament el que te que ser, “el caldo” sense disfrassos.
Estebans, Vázques, Gonsales, Marchantes, Heredies, etc……. (joer k tropa)

Los comentarios están cerrados