Temps de NEU,

No voldria fer d’aquest bloc una finestra política però es impossible el poder complir amb aquesta premissa, doncs em quedaria mancat de recursos per poder esplaiar-me de totes les incongruències i accions fora de lloc del que veig en el devenir dels dies.
Resulta que segons el Sr. Saura la culpa dels cacaus del trànsit rau en els meteoròlegs, que varen anunciar neu i vent, i axó va passar; si s’haguessin equivocat no hagués estat cap problema, no hauríem patit embossos, ni gent tirada a les carreteres, ni manca d’electricitat a molts pobles a la Costa Brava, etc. Hem tingut mala sort.
I quina mena de polítics hem de sofrir, incompetents, poc hàbils i un poquet (o molt) d’autistes. Joer que tropa!!! Esperem que el canvi amb majúscules es produeixi, ens deixem d’experiments i el que no està preparat per manar i dirigir se’n vagi cap a casa. Em d’acabar per totes amb les ambajades pels manos, fer vols de plaer amb helicòpter sense necessitat i altres llindesses dels nostres carods i cia.

Salut.

1 comentario sobre “Temps de NEU,”

  1. gsgxsc dijo:

    JESÚS » Archivo del weblog » Temps de NEU,
    [url=http://www.gwr6a483173vjl6xei59x2ha28kqp399s.org/]ugsgxsc[/url]
    agsgxsc
    gsgxsc http://www.gwr6a483173vjl6xei59×2ha28kqp399s.org/

Deje un comentario