Temps de NEU,

No voldria fer d’aquest bloc una finestra política però es impossible el poder complir amb aquesta premissa, doncs em quedaria mancat de recursos per poder esplaiar-me de totes les incongruències i accions fora de lloc del que veig en el devenir dels dies.
Resulta que segons el Sr. Saura la culpa dels cacaus del trànsit rau en els meteoròlegs, que varen anunciar neu i vent, i axó va passar; si s’haguessin equivocat no hagués estat cap problema, no hauríem patit embossos, ni gent tirada a les carreteres, ni manca d’electricitat a molts pobles a la Costa Brava, etc. Hem tingut mala sort.
I quina mena de polítics hem de sofrir, incompetents, poc hàbils i un poquet (o molt) d’autistes. Joer que tropa!!! Esperem que el canvi amb majúscules es produeixi, ens deixem d’experiments i el que no està preparat per manar i dirigir se’n vagi cap a casa. Em d’acabar per totes amb les ambajades pels manos, fer vols de plaer amb helicòpter sense necessitat i altres llindesses dels nostres carods i cia.

Salut.

4 comentarios sobre “Temps de NEU,”

 1. gsgxsc dijo:

  JESÚS » Archivo del weblog » Temps de NEU,
  [url=http://www.gwr6a483173vjl6xei59x2ha28kqp399s.org/]ugsgxsc[/url]
  agsgxsc
  gsgxsc http://www.gwr6a483173vjl6xei59×2ha28kqp399s.org/

 2. find more dijo:

  I simply want to say I am very new to blogs and truly liked you’re web page. Probably I’m going to bookmark your blog post . You surely have very good articles. Regards for sharing your web site.

 3. Recreation Center dijo:

  You can definitely see your skills in the paintings you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

 4. sex toys for men dijo:

  Why visitors still use to read news papers when in this technological world
  the whole thing is accessible on net?

Deje un comentario