DESPERTEM?

Mozart5En record de la desgrácia a Madrid.
Si no m’explico bé em puc ficar en un embolic i malentès de cuidado, però no em puc resistir, i ho vaig a intentar.
Resulta que pel que observo molt personalment, es que no es dona importància a un fet que pugui vulnerar un bé personal irrenunciable, si no que, la importància està en la qualitat mediática que pugui tenir el fet; la conseqüència ja ve donada per aquest.
Per exemple; que es quant es veuen u observen millor les coses, amb exemples: Avui ha quedat alliberada la noia (Alícia Gámez) segrestada pels terroristes d’Al Qaeda, he mirat els TNs i amb una perplexitat increïble he vist i escoltat com la Vicepresidenta de la Vega es referí a esta persona amb un tic de familiaritat extraordinari, i no solament axó, si no que el Sr. Montilla i aprofitant l’avinentesa el Sr. aquest que diuen es alcalde de Barcelona, una Secretaria d’Estat, i altres polítics varis, han tancat les seves possibles agendes pel dia d’avui, s’han ficat dalt d’un avió i ala, a rebre-la, estimar-la, fer-li fotos de conjunt, fer-li llegir un pamflet molt acurat i predeterminat; i la noia que ha de fer pobrissona, si li havia anat la vida en el segrest i ara, es sent afalagada i agraïda pel que es creu tot es sinceritat. Tot es una autèntica mentida, pura mentirà (i encara en falten dos mes per alliberar). Aquí tinc que fer l’incís per evitar mals entesos, desitjo de tot cor, que els alliberin el més aviat possible sans i estalvis.Ara fem la comparança amb el mateix període de vida; resulta que de Barcelona i fins Girona hem sofert unes inclemències del temps poc freqüents, amb una nevada, diguem-ne moderada, doncs bé, la reacció d’aquests polítics que els pertanyia minorar en lo possible (doncs esta al seu abast) els perjudicis a la població, ni se’ls ha vist, ni se’ls va veure en lloc; i mig país en un autèntic caos; i no solament axó si no que no han hagut desgràcies per un autèntic miracle; exemple, una nena de un poble de Girona que necessita per dormir i no ofegar-se, estar connectada a una bomba d’oxigen que va amb electricitat, doncs la seva mare la te que vetllar perquè ja fa 72 hores que no disposen de corrent elèctrica, i pareix que va per llarg; i aquests politiquets d’un lloc a l’altre amb avió a despesa pagada per anar a recollir a la pobra Alícia; es veu que si no arriben anar a buscar-la, no hagués trobat el camí de tornada.
La pregunta que queda en l’aire i espero mai se li dongui solució real es: Si aguessi aparegut morta en un lloc del desert; la actuació d’aquest polítics haguera estat la mateixa, em jugo un pèsol que diu n’Pujal que NO. Llavors perquè no ho censurem i tots plegats diem prou a tant personajillo intranscendent col•locat per la dictadura de les llistes tancades. Ens podem sentir orgullosos de un alcalde com l’actual que “gaudeix” Barcelona, i de D. José a Palau, sense deixar de costat al “casteller” Benach i al políglota de dos llengües que obri ambajades arreu del planeta i dona dels meus impostos, subvencions per preservar el dialecte de “trucumburu butxaquer” que parlen uns trenta o trenta i un indígenes a la selva Colombiana. PERQUÈ AQUESTS POLITICS, NO ES CUIDEN DEL NOSTRE PAIS EN EL DIA A DIA, i més amb la que ens està caient.
Pais desperta, desperta o estem fotuts, MOLT FOTUTS.

Salut.

4 comentarios sobre “DESPERTEM?”

 1. essay writing service dijo:

  I’ve been sufficiently lucky to get to find out plenty of essential blog writers in our major market (dogs and cats) and some of the extremely meaningful link building (which in turn undoubtedly wasn’t dеliberate) may be ԁοne by those people who
  are supρorting possess. Finding at the rear оf an underlуing reason thаt iѕ ceгtainly applicablе aѕ well as emotive instantly appeals to the intеrest of eveгyone — clіck proѵiԁеd * anԁ
  is ρerfοrmed at only іn relаtiоn tο almоst any ѕize as well as funds :)

 2. Toe Pain dijo:

  While some may experience gout pain by intermittent flashes of attack, some sufferers on the other hand experience the discomfort
  of gout during cold temperature or from immobility. Plantar
  fasciitis can be treated with rest, orthotics, anti-inflammatory
  medications, steroid injections and sometimes surgery. The
  i – Pad 2S aka i – Pad HD aka i – Pad 3 is now known as just
  the i – Pad.

  Here is my webpage … Toe Pain

 3. LeraGMenedez dijo:

  With havin a lot content do you ever come upon any problems of plagorism or copyright violation? My blog provides extensive exclusive content I’ve either written myself or outsourced nevertheless it seems a variety of it is popping it
  throughout the internet without my authorization. Have you any idea any solutions to assist stop content from being
  scammed? I’d genuinely appreciate it.

  Have a look at my web blog LeraGMenedez

 4. cqtwpdpdvc dijo:

  JESÚS » Archivo del weblog » DESPERTEM?
  acqtwpdpdvc
  cqtwpdpdvc http://www.g5f0iyl2r1a03w52ojtt945e1255mdy5s.org/
  [url=http://www.g5f0iyl2r1a03w52ojtt945e1255mdy5s.org/]ucqtwpdpdvc[/url]

Deje un comentario