Em Despertat?…….

Sant tornem-hi, parlava de que els Srs. Tripartits que ens manen estan amagats, davant de tots els problemes actuals, neu, electricitat, boscos bruts, etc. Ells estan cotos als seus caus sense moure’s, no sigui que els fotin un clatellot; a tot axó amb una veu entretallada el capo major Sr. José, surt a la nostra TV i diu, “jo no governo mirant previsions de resultats electorals, no he vist cap descoordinació ni manca d’efectivitat per cap membre del govern amb els últims aconteixements extraordinaris viscuts, governo per resoldre problemes i no penso avançar les eleccions” (manda carallu) que deia aquell. Estem en uns moments de impàs evident, de - deixar-lo anar que no cale patir – de cuidado, lo dolent de tot axó es que ens acostumàrem a aquest modus vivendi i ens tornem incapaços de retornar a ser “productius”, engeniossos, i valents davant les adversitats dels negocis com sempre havíem estat.

Escoltant CatRadio ha entrat en el programa un Sr. Que s’anomenà “Manel” treballador per una subcontracta de Fec s.a., ens fa saber que les ordres clares respecte del manteniment de les torres de tensió mitjana, que son estes en que la meitat varen anar per terra, fora que ni mirar-les, de manteniment res de res, a veure si d’una per totes els donaven la MAT, (crec que no son necessaris comentaris) el Sr. José diu que todo va bién i el govern ho fa correcte.

A mi personalment el que més em preocupa es que tot aquest desgavell tant a nivell nacional com regional, esta  produït, i/o sota la direcció de gent que s’anomena d’esquerres, i jo pregunto on estan les esquerres?, es confonen com aquell cubà que deia: “en la noche me confundo”.

Si no ens despertem d’hora farem tard, i ja se sap: “a quién madruga…..” al menys que no sigui culpa nostra. Ens em d’adonar que el cap dels patronos, que al menys hauria de ser un exemple d’empresari honest i correcte, n’és tot el contrari, i si algú no ho corregeix es seurà a la taula a negociar per un pacte laboral; i jo em dic, milor fem-nos esta reflexiò:  la culpa la té aquest Sr., o els poques vergonyes dels garifaltes sindicalistes que admeten la seva jerarquia, i es senten (representant-nos a tots els treballadors) en la mateixa taula a negociar?  Despertem!!!

 Salut.

2 comentarios sobre “Em Despertat?…….”

 1. quest Bars dijo:

  Thanks very interesting blog!

 2. dlxnpwrjy dijo:

  JESÚS » Archivo del weblog » Em Despertat?…….
  [url=http://www.g3x1tzpok4d71hm21n49c4143cq033ycs.org/]udlxnpwrjy[/url]
  dlxnpwrjy http://www.g3×1tzpok4d71hm21n49c4143cq033ycs.org/
  adlxnpwrjy

Deje un comentario